Tërmeti në Tiranë shkakton panik te qytetarët

Lekundje të forta zgjatën për disa sekonda, ndërsa për pasojë u shënuen dhe dame materiale.

Qytetarët kanë përjetue çaste paniku derisa kanë nxitue me dalë jashtë godinave.

Të dhanat e para bajnë me dije se ka qenë 5.8 ballë.

Tërmeti u ndje edhe në Kosovë.

Shperndaje në: