Veseli: Kemi me krijue Gjykatën Komerciale, do përmirësojmë edhe ma shumë klimën biznisore

Kadri Veseli

Kryetari i PDK’s, Kadri Veseli, njiherit kandidat për Kryeministër të ardhshëm të Kosovës, ka thanë se me luftimin e korrupsionit ka me krijue ndërmarrësi të qëndrueshme dhe shanse të barabarta për të gjithë.

Postimi i plotë:

Ndërmarrësi të qëndrueshme, shanse të barabarta dhe konkurrencë lojale do të krijojmë me luftën kundër korrupsionit. Por, ndërmarrësit më nuk do të kenë as vonesa nëpër gjykata, sepse do ta krijojmë Gjykatën Komerciale.

Ky institucion i profesionalizuar do t’i trajtojë kontestet biznesore, do t’i zvogëlojë mundësitë për abuzime dhe do ta përmirësojë edhe më shumë klimën biznesore në vendin tonë.

Shpërndajeni për t’i përkrahur ndërmarrësit e Kosovës!

Gjykata Komerciale

Ndërmarrësi të qëndrueshme, shanse të barabarta dhe konkurrencë lojale do të krijojmë me luftën kundër korrupsionit. Por, ndërmarrësit më nuk do të kenë as vonesa nëpër gjykata, sepse do ta krijojmë Gjykatën Komerciale. Ky institucion i profesionalizuar do t’i trajtojë kontestet biznesore, do t’i zvogëlojë mundësitë për abuzime dhe do ta përmirësojë edhe më shumë klimën biznesore në vendin tonë.Shpërndajeni për t’i përkrahur ndërmarrësit e Kosovës!

Posted by Kadri Veseli on Saturday, 21 Shtator 2019

Shperndaje në: