Veseli: Dekada e Re e zhvillimit ndodh kur PDK ka me udhëheq me qeverinë

Lideri i PDK’s, Kadri Veseli, ka thanë se qytetarët po e presin Dekadën e Re të zhvillimit, e cila ka me ndodhë kur PDK të udhëheq me Qeverinë e Kosovës.

Edhe qytetarët e Kaçanikut po e presin Dekadën e Re të zhvillimit, e cila do të ndodhë kur PDK-ja të udhëheq me Qeverinë e Kosovës. Më shumë zhvillim, me shumë siguri, më shumë perspektivë, barazi, mirëqenie e përkujdesje. Këtë e presin qytetarët nga ne dhe vetëm PDK-ja është shpresë për të gjithë. Vetëm ne mund ta ndërtojmë të ardhmen, për ty dhe shtetin”, ka shkrue ai.

Shperndaje në: