Edhe Prishtina shënon Ditën pa Kerre

Për shënimin  e kësaj dite janë parapa shumë aktivitete, ndërsa disa rrugë të Prishtinës do të jenë të mbylluna për qarkullimin e automjeteve.

Agjenda:

Ecje 12:30 – 14:00 /NewBorn

7 mesazhe për mjedisin 14:30 – 14:40 /NewBorn

“Druri i Dëshirave” 14:40 – 14:50 /NewBorn

Çiklizëm 14:50 – 16:00 /NewBorn

Argëtim dhe socializim për mjedisin 15:00 – 18:00 /Zahir Pajaziti

Film: Trashed 20:00 – 21:30 /Kino Armata

Shperndaje në: