LIVE: Ceremonia e dorëzimit dhe hapjes së ofertave-shitja përmes likuidimit 50

AKP organizon ceremoninë e dorëzimit dhe hapjes së ofertave të shitjes përmes likuidimit 50.

Shperndaje në: