Pamje magjike, Milan dhe Inter zbulojnë projektin e stadiumit të ri (video)

Inter dhe Milan kanë prezentue publikisht këtë të Ejte dy projektet që janë për ndërtimin e stadiumit të ri, prishjen e “San Siro” dhe ndërtimin e nji zone komerciale përreth stadiumit të ri.

Aktualisht janë dy kompani që kanë paraqitë projektet e tyne dhe njana prej tyne do të shpallet fituese.

Vlera e secilit projekt asht 1.2 miliardë euro dhe stadiumi i ri ka me i pasë 60 mijë vende.

Shperndaje në: