U denue për vjedhje të votave: Politikanja ikë nga burgu

Nji ish-politikane kolumbiane e cila u burgos për mashtrim elektoral ka ikë nga burgu, tue kcye poshtë nji litari dhe tue hypë në nji motocikletë mandej.

Aida Merlano, 43 vjeç, ishte dërgue në nji praktikë ortodontiste në Bogota, por arriti me u ngjitë nga dritarja tue përdorë nji litar të kuq.

Shperndaje në: