Veseli: Kosovës i duhet nji Kryeministër që bashkëpunon me Amerikën, Britaninë dhe BE

Kandidati për Kryeministër i PDK’s, Kadri Veseli, ka thanë se Kosovës i duhet nji Kryeministër që bashkëpunon me merikën, Britaninë dhe Bashkimin Europian.

Edhe Mitrovica ka vendosë. Partia Demokratike të Kosovës është më e bashkuar se kurrë më parë.
Ne jemi shpresë për të gjithë qytetarët. Jemi fuqia që e ruan Kosovën, që e zhvillon dhe e integron.
Kosovës i duhet Qeveria e udhëhequr nga PDK-ja. Kosovës nuk i duhet koalicioni i izolimit dhe korrupsionit, i cili e dëmton partneritetin me miqtë ndërkombëtarë dhe e thellon edhe më shumë izolimin dhe korrupsionin.
Kosovës i duhet një Kryeministër, që bashkëpunon me Amerikën, me Britaninë e Madhe, me të gjitha vendet e Bashkimit Evropian dhe e integron vendin dhe popullin tonë në familjen e madhe euroatlantike.
Votoni Partinë Demokratike të Kosovës. Votoni numrin 112, sepse është zgjedhja e duhur për Kosovën! #PDK112”, ka shkrue Veseli.

Shperndaje në: