Veseli: Sot asht nji ditë e shejt, qytetarët t’i japin perspektivë vetvetes

Pra disa momenteve ka votue kryetari i PDK’s, Kadri Veseli.

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), Kadri Veseli së bashku me bashkëshorten e tij kanë votue në shkollën fillore “Faik Konica”, në Prishtinë.

Kryetari i PDK’s mbasi ka votue, ka ftue qytetarët me votue lirshëm për shtetin.

“Sot është një ditë e mirë dhe e jashtëzakonshme për Kosovën tonë të shenjtë, i uroj qytetarët ti japin perspektivë vetvetes dhe Kosovës tonë perëndimore, dhe fëmijëve tanë, për hajër na qoftë të gjithëve”.

Shperndaje në: