Nji nanë seksi si Kourtney (foto)

Ajo i përmbahet nji regjimi të rreptë shëndetësor dhe fitnesi.

Dhe, Kourtney Kardashian vërtetoi se puna e saj po shpaguhet, kur u desh për nji foto.

Shperndaje në: