Kryetari Veseli takon kryetarët e degëve dhe shtabeve zgjedhore të PDK’s

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Kadri Veseli, ka takue sot kryetarët e Degëve të PDK’s dhe shefat e shtabeve zgjedhore, për me diskutue për procesin e zgjedhjeve parlamentare të 6 Tetorit.

Kryetari Veseli gjatë këtij takimi ka vlerësue nalt angazhimet dhe performancën e degëve dhe aktivistëve që kontribuen në fushatë zgjedhore.

Ai ka falënderue qytetarët për përkrahjen që i kanë dhanë PDK’s me 6 Tetor.

Në këtë takim, kryetarët e degëve në menyrë unanime mbështetën qëndrimin e Kryetarit Kadri Veseli që PDK’ja me qenë opozitë.

Shperndaje në: