Shokante: Qe qysh i transformon njerëzit, përdorimi i drogës (foto)

Nji grue e dëshpërue ka postue në internet fotot që tregojnë ndryshimin radikal të djalit të saj, mbasi ky i fundit krijoi mvarësi nga droga.

Nana i ka postue këto foto që me i ndihmue të tjerët mos me ra në të njajtin kurth.

Në foton e parë duket Cody Bishop i shnetshëm, ndërsa në foton e dytë duket djali vetëm 7 muej ma vonë.

Jennifer Salfen-Tracy e quen foton e dytë “ftyra e heroinës dhe amfetaminës”.

Shperndaje në: