Qe ku u dërguen votat e diasporës

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) mbas vendimit që mori dje mbas nji mbledhje të jashtëzakonshme, sot ka nisë sot bartjen e votave të disaposrës në Qendrën e Numërimit të Rezultateve (QNR).

Njisia Speciale e Kosovës asht përkujdesë me sigurue zhvendosjen e këtyne votave nga ambientet e Ministrisë së Infrastrukturë dhe Transportit deri te QNR.

Rreth 15 mijë e 500 zarfa që iu takojnë votave të diasporës, u mor vendim nga KQZ që me u zhvendosë në QNR, mbas reaksioneve që u hasën në punonëtorët zyrtarë të Komisionit Qendror Zgjedhor, që dyshohet se shkaktuen zarfat e votave nga Serbi.

Shperndaje në: