Kosnett shkon në pushime, thotë se po pregaditet për sfidat emocionuese përpara në Kosovë

Ambasadori i Shteteve të Bashkueme të Amerikës në Kosovë, Philip Kosnett, ka deklarue se bashkë me bashkëshorten e tij, Alison do të ikin për disa ditë pushim.

Kosnett tha se gjatë këtyne ditëve të pushimit do të pregaditen për sfidat emocionuese përpara.

“Kur të kthehemi, menxi presim me vazhdue menu angazhue me njerëzit e Kosovës, në internet, si dhe përmes udhëtimeve tona nëpër të gjithë vendin”, shtoi ambasadori Kosnett.

Shperndaje në: