Na jemi NATO (foto)

NATO ka publikue disa foto nga stërvitjet dhe operacionet e saj, ndërsa ka spjegue edhe rolin e “veçantë” të Britanisë në këtë organizatë.

Organizata e Traktatit të Atlantikut të Veriut (NATO) asht nji aleancë ushtarake dhe politike e 29 vendeve në Europë dhe Amerikën e Veriut, në të cilën prej vitit 2009 ban pjesë edhe Shqipnia.

Shperndaje në: