Me tesha tradicionale, pamje të rralla nga Shqipnia e vitit 1930 (foto)

Këto fotografi të rralla janë realizue nga Jacqueline Benezech, nji etnologe e njoftun franceze, e cila kishte udhëtue në çdo skaj të Shqipnisë, tue studiue traditat, zakonet dhe teshat shqiptare, shkruen fmimages.net

Shperndaje në: