I hargjon 17 mijë dollarë në vit me u dokë si Barbie! (foto)

Stefanie Mulic nuk asht as e para dhe as e fundit që asht e fiksueme mbas disa personazheve. Ajo ka ba shumë operacione me u dokë si Barbie.

Çika filloi me i mbushë buzët që në moshën 13- vjeçare tue u përpjekë me u dokë si kukulla e famshme.

19-vjeçarja shpenzon plot 17 mijë dollarë në vit me operacionet.

Shperndaje në: