Ansa: Jep dorëheqje Zoran Zaev

Agjencia italiane e Lajmeve Ansa ka shkrue se Zoran Zaev ka dhanë dorëheqjen.

Shqipnia dhe Maqedonia e Veriut nuk kanë marrë “Po” për çeljen e negociatave për në BE.

Lidhun me këtë ka pasë shumë reagime, ku Franca ishte ajo më e vendosuna që ishte kundër.

Mbas lajmit për mos hapjen e negociatave, Agjencia italiane e Lajmeve Ansa ka shkrue se Zoran Zaev ka dhanë dorëheqjen.

Shperndaje në: