Prokuroria e Prizrenit nuk jau jep raportin prindëve të Astrit Deharit

Prokuroria Themelore e Prizrenit nuk jau ka dhanë prindëve të Astrit Deharit raportin e Institutit Zvicran, sa i përket rastit të vdekjes së Deharit para tri vjete.

Këtë për klankosova.tv e bani të ditun Tomë Gashi, avokati i rastit.

Prokuroria është deklaruar që nuk dojnë me na dhanë të papërkthyer raportin e ardhur nga Instituti Zviceran, edhe pse e ne e kemi kërkuar këtë prej zyrës së për Kryeprokurori i shtetit, Aleksandër Lumezi, prej zyrës së kryeprokurorit të Prokurorisë Themelore në Prizren, Admir Shala, dhe prej zyrës së prokurorit të rastit”, ka thanë Gashi.

Shperndaje në: