Yjet e filmave 18+: Këto gabime mos i bani kurrë gjatë seksit (foto)

Lexoni se çka thojnë yjet e pornografisë, cilat janë gabimet ma të shpeshta në seks, kanë me ju ndihmue që me u ba sa ma të mirë!

Egziston dallimi midis seksit në realitet dhe atij që shfaqet në filma për të rritun, mirëpo asht e vërtetë që shumica i kqyrin.

Yjet e pornografisë këtë herë kanë zbulue cilat janë ato gabime të cilat, simbas mendimit të tyne, ma së shpeshti i bajnë mashkujt në seks.

Njana ndër to thotë që mashkujt gabojmë kur e harrojnë paralojën.

“Vetëm turren në sulm, nuk kanë kurrfarë teknike”, shprehet njana, ndërsa tjetra shton që disa mashkuj angazhohen së tepërmi me e impresionue partneren.

“Nuk asht poenta në shpejtësinë dhe madhësinë e penisit, por në atë që me u lidh me mendje me partneren”.

Shperndaje në: