Specialja nuk ndalet, fton edhe edhe ish-eprorin e TMK’s

Pas kryetarit të Komunës së Rahovecit, Samjl Latifi, ftesë nga Gjykata Speciale sot ka marrë edhe Milaim Latifi.

Milaim Latifi ishte pjesë e UÇK’s dhe epror i TMK’s.

Kujtojmë se Gjykata Speciale sot ka dërgue rreth shtatë ftesa të reja për ish-pjesëtarët e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës. Ndërsa, totali i ftesave vetëm në 10 ditshin e fundit arrin mbi 50 të tilla.

Shperndaje në: