Fotografi e Leonora Jakupit që nuk asht pa kurrë, ka me ju tranue kjo pozë (foto)

Leonora Jakupi, asht kangëtarja e cila gjithmonë asht shque për sensualitetin e saj dhe elegancën.

Gjithonë ka pasë nji linjë perfekte, por asnjiherë nuk ka tregue apo asht pa tue shkue në fitnes dhe tue ushtrue.

Shperndaje në: