Mjeku nga Australia po operon 25 fëmi me probleme kirurgjike në Kosovë

Mjeku i njoftun australian, Paddy Dewan, po qëndron këto ditë në Kosovë dhe me asistimin e kirurgëve kosovarë, po kryen intervenime te fëmitë me probleme të linduna, në Kirurgjinë Pediatrike.

Simbas planit operativ, deri në fundjavë priten me u operue 25 fëmi, pa pasë nevojë për trajtim jashtë vendit, tëcilët do t’i kushtonin financiarisht shtrejt buxhetit të shtetit.

Shperndaje në: