“Gjysë të deshuna”, momente provokuese në garën me kuaj (foto)

Mbas përfundimit të garës së kuajve në kupën e Melbourne, tifozët shpërthyen në festime të çmenduna.

Të paktën 81,000 spektatorë u grumbulluen për me pa Vow dhe Declare.

Gra me kapuça dhe nji pjesë gjysë të deshuna morën gjithë vëmendjen në garën e randësishme.

Shperndaje në: