Kjo asht domethania e andrrave tue ba seks (foto)

Krejt shohim andrra seksuale.

Me nji yll ekrani, nji treshe në pllazh, seks me komshien bukuroshe.

Çdo skenar mundet me na kalue përpara syve n’andrra.

Femnat andërrojnë mesatarisht pesë herë në muej për seksin, mashkujt 15 herë.
Por mos mendoni se andrrat me seks kanë kuptimin e kontaktit fizik.

-Nëse andërroni për nji seks të shpejtë, ekspertët thonë se kjo andërr kallxon për nji deshirë të papërmbushun dhe tension në jetën e përditshme. Njerëzit që kanë të tilla andrra kanë deshirë për ma shumë spontanitet në realitet.

-Shpesh njerëzit andrrojnë sikur po bajnë seks me nji person të seksit të njajtë.

Ekspertët thonë se kur mashkujt shohin të tilla andrra, ata kanë dyshime mbi maskilitetin e tyne. Kur femnat shohin të tilla andrra, kanë ma shumë deshirë për butësi dhe ngrohtësi në jetë.

-Nëse shihni andrra tue ba seks me nji personazh të njoftun, ekspertët sugjerojnë se problemi juej asht se doni me qenë ma protagonist në jetën e përditshme.

-Kush sheh andrra tue ba seks treshe, në fakt problemin e keni në krevet. Këto andrra kallxojnë se seksi po bahet rutinë dhe kërkohet ma shumë eksperimente dhe intimitet.

Shperndaje në: