Qe deputetët e Kuvendit të Kosovës që agjerojnë

Asht nji numer shume i vogel i deputeteve te Kuvendit te Kosoves qe kane me agjerue Ramazanin.

Deputetja nga PDK, Ganimete Musliu asht njana nga deputetet qe kane me mbajte Ramazan. Ajo ka thane se ka plot 23 vite qe agjeron.

Edhe Duda Balje ka thane se agjeron, bile nuk e ka prishe agjerimin qysh prej moshes 7 vjeçare.

Deputetë tjere qe agjerojne jane edhe: Gezim Kelmendi, Labinote Demi, Muhamet Mustafa, Albulena Haxhiu, Emilija Rexhepi, Luljeta Veselaj, Qerim Bajrami, Sali Salihu dhe Mytaher Haskuka.

Shperndaje në: