Pamjet shokante, policëve jau venë flakën: Për çka protestojnë dhunshëm, në nji nga vendet ma të pasuna!? (foto)

Mija njerëz kanë dalë në rruget e kryeqytetit të Chile, për me protestue kundër Qeverisë.

Pamjet tregojnë momente tronditëse, kur disa punëtorë kanë marrë flakë nga bombat mollotov të hedhuna nga protestuesit.

Policiët janë kundërpërgjigjë me gaz lotësjellës dhe ujë.

Prej disa ditësh, qytetarët e Chile, vend që konsiderohet si ma i pasuni në Amerikën Latine, kanë dalë në rrugë për me protestue kundër pabarazisë ekonomike.

Ata kërkojnë shërbime ma të mira sociale.

Protestat kanë degradue në dhunë dhe deri tash kanë vdekë 20 persona.

 

Shperndaje në: