Shejat ma të “çuditshme” që tregojnë se jeni të stresuem

Stresi manifestohet në forma nga ma të ndryshmet. Disa prej tyne janë simptoma emocionale dhe në nji pjesë të konsiderueshme të njerëzve janë fizike.

Problemi me këtë fenomen asht se ju i shihni këto simptoma paralajmëruse si diçka tejet normale dhe të padamshme.

Realisht numri i njerëzve që vuejnë nga depresioni asht tue u rritë me shifra të tutshme dhe kjo për shumë arsye nga ma të ndryshmet.

Disa nga shejat:

– Dobësim dhe dhimbje të muskujve;
– Dhimbje kreje;
– Etje e vazhdueshme;
– Djersitje;
– Ju biejn shumë flokë;
– Shkoni shpesh në tualet;
– Keni ftoftë;
– Nuk mbani mend.

Shperndaje në: