Seks, drogë dhe orgji mbrenda bunkerit komunist. E pabesueshme se çka bahet (foto +18)

Kur flasim për nji shtet komunist, e para që na shkon në mendje asht mungesa e lirisë.

Por, jo gjithnji ndodh kështu. Këto foto tregojnë jetën e natës në nji bunker nëntokësor në Kinën komuniste.

Seks dhe prostituta të lira. Në këto ambiente nuk mungon as droga dhe alkoholi.

Shihni këto foto dhe keni me kuptue se ligjet e ashpra të komunizmit, najherë edhe munden me u shkelë.

Shperndaje në: