Përkujtohen 14 ushtarët britanikë që humbën jetën n’Kosovë

Ambasada Britanike në Prishtinë, sot organizon ceremoninë e Ditës së Përkujtimit të Mbretnisë së Bashkueme.

Në ceremoni përkujtohen të gjithë ata që shërbyen dhe humbën jetën në konflikt.

Pranë memorialit të Mbretnisë së Bashkueme në Prishtinë, përkujtohen 14 anëtarët e Forcave të Armatosuna te Britanise, që humbën jetën gjatë shërbimit me forcat e NATO’s në Kosovë (KFOR).

Shperndaje në: