Kqyreni aksidentin masiv të motorave në Moto GP (video)

Aksidentet në pistë, sidomos në Moto GP, janë të shumtë.

Mirëpo, rrallë herë shohim me u rrxue dhe për pasojë me u përplasë me njani-tjetrin disa pilotë.

Nga nji pakujdesi e vogël, kthehet në aksident masiv, i cili mundet me përfundue tragjikisht

Shperndaje në: