Deshet ylli televiziv, tregon asetet (foto)

Ajo po qëndron në Barbados këtë javë.

Dhe, Molly Mae Hague nga Love Island po tregon figurën e saj të jashtëzakonshme, derisa pozoi në bordin e nji jahte luksoze të Diellën.

Shperndaje në: