Ky asht komandanti i ri i KFOR’it në Kosovë

KFOR’i në Kosovë e ka nji komandant të ri.

Sot asht mbajtë ceremonia e ndrrimit të komandës në mes të Komandantit në largim të KFOR’it gjeneralmajor Lorenzo D’Addario dhe komandantit në ardhje të KFOR’it, gjeneralmajor Michele Risi.

Shperndaje në: