LDK’ja mesazh të fortë VV’s: Qeveria Kurti s’ka me qenë rahat pa u ba kjo gja!

Avdullah Hoti nga Lidhja Demokratike e Kosovës asht deklarue edhe rreth pozitës së presidentit e që LDK ka thanë që ata e caktojnë.

Hoti ka thanë se nëse nuk arrihet dakordim me Vetëvendosjen për këtë çashtje, atëherë s’mundet me pasë stabilitet të Qeverisë.

‘’Nëse nuk dakordohemi për president, s’ka stabilitet të Qeverisjes. Ne mbesim me parimin që duhet të dakordohemi për gjitha pozitat që burojnë nga Qeveria dhe Kuvendi. Nuk besoj që ky është vullneti i Vetëvendosjes’’, ka thanë Hoti në Imazh të RTK’s.

Shperndaje në: