VV dhe LDK janë dakordue për diçka…

Avdullah Hoti nga Lidhja Demokratike e Kosovës ka thanë se janë dakordue me Vetëvendosjen që me heshtë derisa të arrihet nji marrëveshje finale mes dy partive.

Hoti sot në RTK ka thanë se për nji pjesë të madhe të temave, tashma kanë gjetë pajtueshmëni.

‘’Jemi dakordu që të rezervohemi derisa nuk ka diçka finale, një marrëveshje. Jemi dakorduar për një pjesë të madhe të temave. Në detaje nuk mund të shkojmë derisa nuk përmbyllet komplet marrëveshja’’.

Shperndaje në: