Haziri rreth koalicionit LDK-VV: Mos kini dert…

Nënkryetari i LDK’s, Lutfi Haziri, ka ba me dije se partitë LDK-VV kanë arritë pajtushmëni në sektorin e ekonomisë, shëndetësisës dhe në sektorin e politikave tercale.

Haziri tha se nuk ka asnji ngërç sa i përket LDK-VV.

Statusi i plotë:

Mos keni dert. Nuk ka asnjë lloj ngërçi dhe asnjë lloj hezitimi sa i përket të ardhmes në ndërtimin e një koalicioni LDK-VV, si fitues të zgjedhjeve të fundit nga kampi opozitar. Janë arritur shumë pajtueshmëri, siç janë ato në sektorin e ekonomisë, shëndetësisë dhe në sektorin e poltikave terciale. Arsyeja e vetmeve e vonesave është cështja e ankesave sa i përket rezultateve të numërimit. Nuk bëhet fjalë për ndarje të ‘kulaçit’.

Shperndaje në: