NISMA-AKR-PD i drejtohet Gjykatës Kushtetuese, konteston vendimin e Supremes për votat e diasporës (dokument)

Mija pako me fletvotime erdhën në Kosovë nga diaspora mbas mbajtjes së zgjedhjeve me 6 Tetor.

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP) kishte marr vendim që mos me u pranue 4 mijë e 639 fletëvotime të diasporës.

Por, mbas nji ankese që Lëvizja Vetëvendosje bani në Gjykatën Supreme kundër vendimit të PZAP, ato vota u pranuen dhe u futen në rezultatin përfundimtar.

Indeksonline ka arritë me sigurue ankesën e koalicionit NISMA-AKR-PD e cila asht dorëzue në Gjykatës Kushtetuese e që konteston vendimin e Supremes.

Shperndaje në: