Fjalimi i mrekullueshem i komedianit! (video)

Komediani britanik, Sacha Baron Cohen, tha se po te kishte egzistue Facebook ne vitet ’30, kishte me i sherbye Hitlerit si platformë për besimet e tij antisemitike.

Ne fjalen e tij ai akuzoi me emen Mark Zuckerberg dhe kompanine e tij Facebook se asht ba makina ma e madhe propaganduese e historine e botes, por jo e te mires, por e te liges, konspiracionit, rrenave dhe e qellimeve te dyshimta politike.

Cohen tha se jane ‘gjashte te medhejt’ e Lugines se Silikonit qe per nevoja te profitit, jane shenderrue ne makina te urrejtjes dhe rrenes.

Shperndaje në: