Këto janë grupet e Euro 2020, qe në cilin grup mundet me qenë Kosova (foto)

Asht hedhe shorti per Kampionatin Europian Euro 2020.

Kosova nese arrin me u kualifikue, ka me qene pjese e grupit C me Holanden, Ukrainen dhe Austrine.

Padyshim gupi ma i forte asht ai F, ku jane Portugalia, Gjermania dhe Franca.

Shperndaje në: