Edi Rama publikon këtë thanie të nji dijetari islam (foto)

Kryeministri i Shqipnisë, Edi Rama, u asht dejtue qytetarëve me nji thanie të nji dijetari islam.

Para mbledhjes së qeverisë, Rama postoi foton me fjalët e Ebu Hatim el-Bustit.

Nëse kishte pasur mençuria prindër, ata do të kishin qenë: durimi dhe verifikimi i lajmit që e dëgjon”, asht thania që Rama e ka postue në Facebook.

Shperndaje në: