Urdhënarrest ndërkombëtar për Zvonko Veselinovic

Gjykata Themelore e Prishtinës ka lëshue fletarrest ndërkombëtar për Zvonko Veselinovic.

Lajmin e ka konfirmue zadhanësja e Gjykatës Themelore të Prishtinës, Mirlinda Gashi.

Në bazë të kërkesës së Prokurorisë, Gjykata ka lëshuar urdhër arrest, letër rreshtim vendor dhe letër rreshtim ndërkombëtar, bazuar në dyshimin e arsyeshëm se Zvonko Veselinoviq ka kryer veprat penale Pjesëmarrja ose organizimi i grupit kriminal “- tha Gashi.

Zvonko Veselinovic, dyshohet se asht i përfshimë në vrasjen e policit Enver Zymberi me 25 Korrik të vitit 2011, në veri të Mitrovicës gjatë akcionit të njisitit Rosu.

Shperndaje në: