Nuk ka marrëveshje për koalicion

Ka perfundue takimi mes kryetarit te VV’s, Albin Kurti, dhe atij te LDK’s, Isa Mustafa.

Mbas ketij takimi asht deklarue Mustafa.

Ai ka thane se nuk ka marreveshje per koalicion, por ka marreveshje me u vazhdue takimet per dakordimet e matutjeshme.

Shperndaje në: