Haradinaj: Albin Kurti ka me qenë Kryeministër i dobët dhe zhgënjim i madh për Kosovën

Kryeministri në detyrë, Ramush Haradinaj, po thotë se Albin Kurti ka me qenë nji kryeministër i dobët dhe shumë zhgënjyes,

Kurti tha se ka me qenë zhgënjim i madh për qytetarët e Kosovës si kryeministër.

“Do të jetë zhgënjim i madh Kryeministri Kurti. Mendimi im është se do të jetë Kryeministër i dobët dhe zhgënjyes”, ka thënë Haradinaj..Nxitja e temave, marrja me diskutime publike janë një mënyrë e jetës. Marrja e agjendave është tjetër. Qeverisja nuk është ideologji duhet kyçur në punë. Qeverisja është ekzekutiv”, tha Haradinaj.

“Nuk shoh kapacitete menaxheriale dhe qeverisëse te Albini, fare”, tha Haradinaj.

Shperndaje në: