Nisma me propozim për president: Qe kush asht njeriu i duhun “për të mirën e vendit” (foto)

limajnisma

Negociatat ndërmjet Vetëvendosjes dhe LDK’s duket se po shkojnë drejt dështimit. Problem del me qenë posti i Presidentit të vendit.

Nisma Socialdemokrate asht shprehë e gatshme me negociue me Vetëvendosjen siç kanë thanë “për të mirën e vendit”.

Madje, Enver Hoti i kësaj parti thotë se kanë zgjidhje për ngërçin e krijuem.

“Ne kemi mundësinë të ofrojmë kandidatin që ka potencial dhe vlera për këtë vend si në të kaluarën të tashmen dhe të ardhmen – besoj do t’i kishte pajtuar këto zemra të ngrira për këtë post. Ai është Jakup Krasniqi”, ka thanë Hoti për Insajderin.

Jakup Krasniqi

Shperndaje në: