Seks me shokun e të birit 15-vjeç, arrestohet mësuesja. Gjithçka u zbulue mbasi…(foto)

Ilustrim

Nji mësuese në Florida të SHBA asht arrestue, mbasi dyshohet se ka krye marrëdhanie seksuale me shokun e djalit të saj, 15-vjeç.

Simbas “Daily mail”, ka qenë vetë 15-vjeçari ai që ka pranue në polici se ata kishin krye marrëdhanie seksuale “qinda herë”.

Ai tha se marrëdhania e tyne kishte ma shumë se nji vit, dhe se gjithçka kishte fillue mbasi i riu i kishte shkue nji natë i dehun në shtëpi.

“Ajo ishte partnerja ime e parë dhe jam i dashunuem me të”- ka rrëfye 15-vjeçari në polici. Marrëdhania e tyne u zbulue mbasi djali i mësueses pa foto cullak të nanës së tij në telefonin e shokut.

Shperndaje në: