Vllau i Escobar, konkurrencë Samsung’ut dhe Apple me telefonin e ri (foto)

Robert de Hesus Escobar, vllau i bossit të drogës, Pablo Escobar, ka me hedhë në treg telefonin ma të ri, tue konkurrue kështu kompanitë e mëdhaja, Sansung dhe Apple.

Telefoni i ri ka me qenë i lirë në çmim dhe ka me u palue.

Vllau i Escobar, ka me hedhë në treg nji telefon të tillë për vetëm 350 dollarë i cili ka me funkionue në çdo rrjet të botës.

Ekrani i telefonit ka me qenë 7.8 polësh, me AMOULED full HD, procesor Qualcomm Snapdragon, seria 8 dhe dy kamera, 20 dhe 16 MP. Sistemi i telefonit ka me qenë Android 9.

Shperndaje në: