Me kambët mbi tavolinë, momenti kur Rama pregadit fjalimin për OSBE (video)

Kryeministri i Shqipnisë, Edi Rama, pak përpara fjalës së marrjes së kryesisë së OSBE për vitin 2020 nga Bratislava ka hedhë nji video në faqen e tij zyrtare në Facebook me kambët mbi tavolinë tue pregaditë detajet e fundit.

Nder dhe pērgjegjësi e madhe drejtimi i kësaj organizate ndërkombëtare të dorës së parë, si edhe mundësi e jashtëzakonshme për ta bërë Shqipërisë të shkēlqejë në krye të punëve të mëdha e të sfidave të posaçme të OSBE” shkruen Rama.

Bratislavë, Sllovaki – Pak përpara fjalës së marrjes së kryesisë së OSBE për vitin 2020 🇦🇱 Nder dhe përgjegjësi e madhe drejtimi i kësaj organizate ndërkombëtare të dorës së parë, si edhe mundësi e jashtëzakonshme për ta bërë Shqipërisë të shkēlqejë në krye të punëve të mëdha e të sfidave të posaçme të OSBE🙏 #ShqipërianëKrye🇦🇱

Posted by Edi Rama on E premte, 6 Dhjetor 2019

Shperndaje në: