Rebelohet Salvini: Nuk kam me hangër ma Nutella – Arsyeja ka me ju habitë!

Lideri ekstrem i krahut të djathtë të opozitës, Matteo Salvini, deklaroi se ai ka me bojkotue ‘’Nutella’n’’ sepse përbamësit e saj nuk janë 100% italianë.

“Ndryshova, sepse zbulova se Nutella përdor lajthi turke dhe preferoj me i ndihmue kompanitë që përdorin produkte italiane,” tha Salvini në nji publikim në rrjetet sociale.

“Do të preferoja me hangër italisht, nëse mund t’i ndihmoj fermerët italianë,” shtoi ai.

Shperndaje në: