Dulën me i la kerret, por përfunduen tue la njana-tjetrën (foto)

Ato vendosën me dalë me i la kerret.

Por, në vend të kësaj, Jessie Wallace dhe Danielle Mason, nisën me la njana-tjetrën.

Mos i leni pa i pa keto foto qe ju lanë pa mend./Rrokum.TV

Shperndaje në: