MPJ publikon dokumente ku dëshmohet se serbët tentuen m’i mshefë krimet e bame në Kosovë (dokument)

Këshilltari i ministrit në detyrë të Punëve të Jashtme, Behxhet Pacolli, Jetlir Zyberaj ka publikue dokumente ku dëshmohet se Serbia ka tentue në Rambouillet me i mshefë krimet që ka ba në Kosovë.

“Ky është një dokument zyrtar i Partisë Socialiste të Serbisë (SPS) qe mbanë datën : 17 shkurt 1999. Në këtë dokument të Këshillit Qendror të SPS-it, ndër shumë plane tjera kundër shqiptarëve të Kosovës, gjatë Konferencës në Rambuje, mund të lexojmë edhe tentimin për fshehje të masakrave dhe debimeve masive nga shtepitë të qytetarëve të Kosovës. Krejt kjo bëhej me qellimin e vetëm për ta mashtruar bashkësinë ndërkombëtar dhe NATO-në”, thuhet në postimin e Zyberajt.

Shperndaje në: